I. Kentsel Donatı Elemanı Tasarım Çalıştayı: Burgazada

15.05.2019 Çar 12:13

İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi’nin birlikte gerçekleştirdiği 1. Kentsel Donatı Elemanı Tasarım Çalıştayı, İstanbul Gelişim Üniversitesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı ve İç Mimarlık Bölümleri’nin de katılımıyla 25-29 Nisan 2019 tarihleri arasında Burgazada’da yapılmıştır.

1. kentsel Donatı Elemanı Tasarımı Çalıştayı
İstanbul Ticaret Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliğinde 25-29 Nisan 2019 tarihleri arasında, Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Hale Gezer ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Gül Aslı Aksu başkanlığında düzenlendi.

“1. Kentsel Donatı Elemanı Tasarım Çalıştayı: Burgazada” Ulusal, Üniversiteler arası konferans, panel ve Kentsel Donatı Elemanı Tasarım Çalıştayı’na İstanbul Gelişim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı ve İç Mimarlık Bölümleri, Bölüm Başkanları Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük ve Dr. Öğr. Üyesi Yaprak Özel’in grup yürütücülüğü ile bölüm öğrencilerimizin de katılımıyla gerçekleştirilmiştir.