Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 GSF ve RTÜK temsilcisi toplantısı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekanlığı'nda, RTÜK temsilcisi Başkan Danışmanı Zafer Küçükşabanoğlu ile iş birliği toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya; Dekan Vekili Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçıner, GSF Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker, GSF İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Öznur Işır, İİSBF Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sacide Vural ve Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Koçyiğit katıldı.

Görüşmelerde, Küçükşabanoğlu RTÜK hakkında tanıtıcı bilgiler verdi ve tüm üniversitelerdeki sinema televizyon bölüm başkanları ile dekanlarını ziyaret ederek çeşitli iş birliğinde bulunacaklarını belirtti.

Toplantıda dekanlar ve bölüm başkanları konu ile ilgili önerilerini masaya yatırdılar. Ayrıca, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu temsilcisi, 12 Mart 2020 tarihinde İstanbul’da Hilton otelinde Dekanlar seviyesinde RTÜK – Üniversite Buluşmalarını organize edeceklerini söyledi. Böylece, Türkiye’de yenilik olarak RTÜK üniversiteler ile iş birliğine önem verdiğini ve hep birlikte paneller, konferanslar, staj yapma gibi farklı etkinliklere açık olduklarını ilan etmektedir.

 gsf rtük toplantı



Haberler

Tüm Haberler