Gastrodays: Memet Özer ile "Hayatın Tadı" söyleşisi

13.05.2019 Pzt 11:43

Fox Tv’de yayımlanan “Memet Özer ile Mutfakta” programının sunucusu Memet Özer ile İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) konferans salonunda "Hayatın Tadı" başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Hayatın Tadı
Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer ve GastroArt Kulübü ile ortak düzenlenen etkinlik, Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Keyifli dakikalar geçirilen söyleşide Memet Özer, sektör hakkında merak edilenleri anlattı.

Söyleşi sonunda Özer’e, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. M. Sevtap Aytuğ teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. M. Sevtap Aytuğ, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan ve  Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer ile hatıra fotoğrafı çekildi.