Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 Gastrodays "Gastronomide İnovatif Trendler"

Burak Zafer Sırmaçekici ve Bengi Kurtcebe'nin konuk olduğu "Gastronomide İnovatif Trendler" başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.
Evim Lokanta Programı Sunucusu Burak Zafer Sırmaçekici ve Le Fırın’ın sahibi Bengi Kurtcebe ile İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) konferans salonunda "Gastronomide İnovatif Trendler" başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşide Pasta Sanatçısı Bengi Kurtcebe Le Fırın’daki işleyiş ve üretimden, pastacılığa olan ilgisinden bahsetti ve pastacılık ile ilgili öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı. Şef Burak Zafer Sırmaçekici, mutfağa ve yemek yapmaya gönül verdiği yılları, New York’taki 2 Michelin Yıldızlı Annisa adlı restoranda yaptığı staj anılarını öğrencilerle paylaştı.

Keyifli geçen söyleşide öğrenciler hem eğlendi hem de Kurtcebe ve Sırmaçekici’nin mutfak yolculuklarını öğrendi. Söyleşiye İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Elif Z. Özer, Arş. Gör. Emel Çirişoğlu ve öğrenciler katıldı.
 
Konferans sonunda İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Gör. Elif Z. Özer tarafından Burak Zafer Sırmaçekici ve Bengi Kurtcebe’ye plaket takdim edildi.
 
Öğrencilerin ufkunu açan ve kariyer planlamalarına ışık tutan söyleşi sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.
 
 

 Gastronomide İnovatif Trendler



Haberler

Tüm Haberler