Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan’dan Röportaj: Esmer Etlere Dikkat!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan balık sezonunun açılmasıyla birlikte bilinçli balık tüketimi konusunda uyarılarda bulundu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Dekan Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, gıda güvenliği açısından balık tüketiminde alerji ve zehirlenmenin temel riskler olduğunu belirtip bu duruma neden olabilecek balık türlerini anlatarak konuyla iligli bilgiler verdi.

Haberin devamı için tıklayınız.

Ulusal haber kanallarında yayınlanan haberin detaylarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

DHA: https://www.dha.com.tr/saglikyasam/sezonun-acilmasiyla-uzmanlar-uyarmaya-basladi-esmer-etli-baliklara-dikkat/haber-1848607
 

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=HQEjzqmvgyQ


Haberler

Tüm Haberler