Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan ve tez öğrencisi Berna Aydın'dan bildiri

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan ‘’Sokak Lezzetlerinin Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi’’ başlıklı proje Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan öncülüğünde gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Murat Doğan ve yüksek lisans tez öğrencisi Berna Aydın ‘’Sokak Lezzetlerinin Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi’’ başlıklı proje kapsamında bir yıl boyunca saha ve deneysel çalışmalar yürütmüşlerdir. Türkiye'de ilk ve dünyada öncülerden olan çalışma ‘’3rd International Health Science and Life Congress - 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi’’ nde bildiri olarak sunulmuştur.

 Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan bildiri



Haberler

Tüm Haberler