Dr. Öğr. Üyesi Aysun Cançat, kongreye katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Aysun Cançat 5. Uluslararası Sosyal Bilimler ve Eğitim Bilimleri Kongresi'nde oturum başkanlığı yaptı.
19-20 Aralık 2019 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Giray Saynur Derman başkanlığında İstanbul/Zeytinburnu Hilton Hotel'de düzenlenen 5. Uluslararası Sosyal Bilimler ve Eğitim Bilimleri Kongresi’nde, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Aysun Cançat sunumunu tamamladı ve oturum başkanlığı yaptı.

Ulusal ve uluslararası düzeyde katılımların olması alanında uzman bilim insanlarının tartışma ve görüş alışverişi yaparak alana katkı sağlayacak bilimsel eserlerin literatüre kazandırılması amacı ile düzenlenen kongre, birçok alanında uzman akademisyenin katılımı ile tamamlandı.