Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr


 Buğday ve ekşi mayalı ekmekler üzerine söyleşi

“Buğday ve Ekşi Mayalı Ekmekler” üzerine kurulan Mutfak Kitap'ın Şefi İbrahim Dinç, İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nün konuğu oldu.
Organizasyonunu GastroArt Kulübü'nün yapmış olduğu ve herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilen etkinlikte, spesifik ürün alanında binlerce çeşidi bünyesinde barındıran Mutfak Kitap'ın şefi, gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerine buğday ve ekşi mayalı ürünler hakkında içerisinde mutfak sırları barındıran bilgiler verdi. Konuşma sonrasında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan tarafından İbrahim Dinç'e  katkılarından dolayı plaket takdim edildi.
 

 Şef İbrahim Dinç



Haberler

Tüm Haberler