İGÜ Arş. Gör. Gökçe Uzgören'in Yüksek Lisans Tezi Ulusal Tez Yarışması’nda ilk 8 tez arasına girdi

İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı tarafından organize edilen ve Türkiye'nin farklı üniversitelerinden yüksek lisans mezunlarının katıldığı Ulusal Tez Ödülü Yarışması'nda, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü akademisyenlerinden Arş. Gör. Gökçe Uzgören'in yüksek lisans tezi, ikinci aşama olan detaylı değerlendirme sürecine kalmaya hak kazanan sekiz yüksek lisans tezinden biri oldu.
Arş. Gör. Gökçe Uzgören'in "Airbnb'nin Soylulaşma Sürecine Etkisi: Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi Örneği" başlıklı yüksek lisans tezi, ikinci aşama olan detaylı değerlendirme sürecine kalmaya hak kazanan sekiz yüksek lisans tezinden biri oldu.

Akademisyenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İlgili habere erişmek için tıklayınız.