Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük “10. ULPIEP Toplantısı” ve “14. İç Mimarlık Bölüm Başkanları Toplantısı”na katıldı

21.10.2019 Pzt 02:39

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İç Mimarlık Bölümü ev sahipliğinde 3-4 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen “10. Ulusal Lisansüstü Programlar Arası İletişim ve Etkileşim Platformu (ULPIEP) Toplantısı” ile “14. İç Mimarlık Bölüm Başkanları Toplantısı (İBBT)”na İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük katılımda bulundu.

14. İç Mimarlık Bölüm Başkanları Toplantısı Afiş
İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük'ün de katılım gösterdiği “10. Ulusal Lisansüstü Programlar Arası İletişim ve Etkileşim Platformu Toplantısı” kapsamında farklı çalışma grupları oluşturulmuş olup, her çalışma grubunda eğitim ve öğretim ile ilgili çeşitli konularda tartışmalar ve fikir alışverişi sürdürüldü.

Söz konusu çalışma gruplarında; i
ç mimarlık bölümü akreditasyon süreçleri, iç mimarlık lisansüstü öğretimi için geliştirilen yeni modeller, Türkiye'de iç mimarlık eğitimi ve geleceği, iç mimarlık eğitiminde aydınlatma konuları tartışıldı.