Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı'ndan ortak etkinliklere yönelik ziyaret

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekan Vekili Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Ganiz ile görüştü.
Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Ganiz, Dekan Vekili Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu'nu ve fakülteyi ziyaret etti. Ziyarette iki fakültenin ileride yapabilecekleri ortak çalışmalar ve etkinlikler ele alındı. Görüşmelere Dr. Öğr. Üyesi Nuri Sezer, Dr. Öğr. Üyesi Yaprak Özel ve Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük de katıldı. Görüşmelerde yapılacak olan iş birliğinin her iki fakülte ve üniversite için de yararlı olacağı kanaatine varıldı.

selahattin ganiz ziyaret