Akademik Dürüstlük Webinarları'na katılım

Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları "Akademik Dürüstlük" ile ilgili çevrimiçi(online) eğitim seminerine katıldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğretim elemanları Arş. Gör. Sema Çağlar, Arş. Gör. Büşra Kamacıoğlu ve Arş. Gör. Emel Çirişoğlu, Tübitak Equal ve TechKnowledge ortaklığıyla online olarak düzenlenen Akademik Dürüstlük Webinarları'na katılım sağladılar.

Webinar içerik bilgileri şu şekildedir:

"Akademik
 Dürüstlüğü Anlamak", "Akademik Dürüstlük ve Politikalar", "İntihal Nedir? İntihal ve Benzerlik Yanılgısı", "Öğrenme ve İntihali Önlemede Etkili Geribildirim ve Dönüt Verme", "Turnitin Programı Nedir? Nasıl Çalışır? Kapsamı ve Özellikleri Nelerdir?", "Turnitin ile Öğrencilerde İntihal Farkındalığının Oluşturulması" ve "iThenticateKullanımı" .

Ayrıca Turnitin FeedBack Studio özelliklerinden ve bunların öğretim elemanların ve öğrencilerin akademik yazım gelişimlerine katkılarından da bahsedildi.