Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) Hakkında Bilgilendirme

25.03.2020 Çar

Tüm dünyaya yayılan yeni koronavirüs hastalığı (COVID-19) 15 gündür ülkemizde de etkisini göstermektedir. Salgının seyri ve yayılımı ile mücadele yöntemleri hakkındaTürkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, yoğun bir şekilde bilgilendirme içerikleri paylaşmaktadır.

(Covid-19)  Yeni tip Koronovirüs hastalığı hakkında doğru bilgilerin ve içeriklerin derlendiği ilgili duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim Planlaması

23.03.2020 Pazartesi gününden itibaren koronavirüs hastalığının yayılmasını önlemek ve öğrencilerin sağlığını korumak amacıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından teorik derslerin tamamı uzaktan eğitim ile verilmeye başlanmıştır. Sınavlar ve uzaktan eğitim uygulamasının ne kadar devam edeceği gelişmelere göre açıklanacaktır. Uzaktan eğitim planlaması hakkındaki bilgilendirme duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.