Yapı Tasarım Yarışması 2021'in Kayıtları Başladı!

18.02.2021 Per

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) tarafından düzenlenen Yapı Tasarım Yarışması 2021'in kayıtları başladı. Çimentonun inşaat projelerindeki kullanım alanlarına, şekline ve maliyetine ilişkin ön yargıları yıkmayı, çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmeyi ve çimentonun yapılarda yenilikçi kullanımı arttıkça yaratacağı maliyet avantajını ortaya koymayı amaçlayan yarışmanın bu yılki teması "Kentsel Alanda Yenilikçi Yaklaşımlar" olarak belirlenmiştir.

İç mimarlık ile iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümlerinde okuyan öğrenciler de mimarlık bölümü öğrencisi bir ekip temsilcisi ile yarışmaya katılabilirler. Yarışma için son başvuru tarihi: 17 Mayıs 2021.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

yapı tasarım yarışması