Tasarıma Değer Yarışması'na Başvuru İçin Son Tarih 20 Nisan 2022!

Cotton Box'ın düzenlediği Tasarıma Değer Yarışması için son başvuru tarihi 20 Nisan 2022 olarak belirlenmiştir. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz aşağıda yer alan web sitesinden detaylı bilgiye erişebilirler.

Yarışmanın Adı: Tasarıma Değer

Yarışma Detayı: Yarışma katılımı için ön şart üniversitelerin Moda Tasarımı, Geleneksel Türk El Sanatları, Grafik Tasarımı, Moda ve Tekstil Tasarımı, Görsel İletişim Tasarımı, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Mimarlık, İç Mimarlık, İç Mekan Tasarımı ve Resim – İş Öğretmenliği bölümlerinde eğitim gören ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencisi olmaktır.

Yarışmanın Teması: Çizgilerin Yolculuğu

Düzenleyen: Cotton Box

Son Başvuru Tarihi: 20 Nisan 2022

Yarışmanın web sitesi: www.tasarimadeger.com

Yarışmanın amacı: Sümaş Tekstil San. Tic. A.Ş bünyesinde yer alan Cotton Box’ın düzenlediği “Tasarıma Değer” yarışmasının amacı; ev tekstili sektöründe  yeni tasarımcıların yetiştirilmesinin desteklenmesi, ev tekstilinde tasarım kavramını ön plana çıkarılmasına öncülük edilmesi, hem tasarıma hem de tasarımcıya değer verilen bir anlayışın oluşmasına ön ayak olunması, yenilikçi ve özgün tasarımcı kimliğinin güçlenmesine destek olunmasıdır.

Başvuru yapacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

Tasarım Yarışması