Ressam Malcolm Hague'nin 'Resim Sanatında Otoportre' konulu söyleşi

30.10.2019 Çar

'Resim Sanatında Otoportre' konulu söyleşi için Shrewsbury Sanat Okulu Öğretim Üyelerinden Ressam Malcolm Hague, 1 Kasım Cuma günü İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde olacaktır.

Shrewsbury Sanat Okulu Öğretim Üyelerinden Ressam Malcolm Hague'nin 'Resim Sanatında Otoportre' konulu söyleşisi, 1 Kasım 2019 Cuma günü İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi binasındaki Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Güzel Sanatlar Fakültesi çevirmeni tarafından çevrilecek söyleşiye zengin görseller eşlik edecektir.

Tüm İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrenci ve mensuplarını söyleşimize bekliyoruz.

Söyleşi