İGÜ-GSF Tasarım Festivali 'Dijitalizm' Temalı İllüstrasyon Yarışması Başvuruları Devam Ediyor!

29.03.2021 Pzt

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Tasarım Festivali kapsamında lise ve önlisans/lisans öğrencilerine yönelik 'Dijitalizm' temalı illüstrasyon yarışması başvuruları devam ediyor. Son başvuru tarihi 20 Nisan 2021.

YARIŞMANIN AMACI

“Dijitalizm” teması ile düzenlenen illüstrasyon yarışması, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinin, tasarım ve sanat alanlarındaki dijital etkilerinin reel göstergesi olmayı hedeflemektedir.

YARIŞMANIN KONUSU

“Dijitalizm: Sanat ve Tasarım alanlarında dijital evrim” sloganıyla yola çıkan tema, hızla gelişen ve değişen teknolojinin yarattığı yeni dijital çağ kavramını sorgulatırken, güzel sanatların; teknoloji, sanat ve tasarım ilişkileri üçlemesini ele almaktadır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Yarışma Şartname

2. Başvuru Formu

3. KVK Mevzuat Uyarınca GSF Yarışma İlgili Kişi Aydınlatma Metni

4. KVK Mevzuat Uyarınca GSF Yarışma İlgili Kişi Açık Rıza Metni

5. İllüstrasyon Çalışmaları (PDF formatı)

Tüm dosyaları Google Drive ya da Yandex Disk aracılığı ile indirebilirsiniz.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplarımız:

Youtube: TASARIM FEST’21