Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

Radyo Televizyon ve Sinema








 Dr. Öğr. Üyesi Radife Akyıldız Ongar, 4. Uluslararası Akdeniz’de Güzel Sanatlar Sempozyumu & Kültür Sanat Çalıştayı Karma Sergisine Katıldı


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Radife Akyıldız Ongar, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Akdeniz’de Güzel Sanatlar Sempozyumu & Kültür Sanat Çalıştayı kapsamında düzenlenen karma fotoğraf sergisine katıldı.


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Radife Akyıldız Ongar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Manavgat Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde, Ifarts Organizasyon katkılarıyla gerçekleşecek olan 4. Uluslararası Akdeniz Güzel Sanatlar Sempozyumu & Kültür Sanat Çalıştayı’na katıldı. Çalıştay kapsamında düzenlenen karma fotoğraf sergisinde eseri yer alacak olan Dr. Öğr. Üyesi Radife Akyıldız Ongar, çalıştaya ve sergiye dair yorumlarda bulundu:

“4. Uluslararası Akdeniz’de Güzel Sanatlar Sempozyumu & Kültür Sanat Çalıştayı Sanal Sergisi’ne, Çengelköy’den çektiğim, İstanbul’da Akşamlar isimli fotoğrafımla katıldım. İstanbul Boğazı’nın akşam güneşi ile seremonisini yansıtmak istedim. Sempozyum ve sanal sergi düzenleyici ekibine ve jürilere teşekkür ediyorum. Küçük bir katılımım da olsa, Antalya Manavgat bölgesine, yanan ağaçların yerine dikilecek fidanlar, umarım uzun yıllar yaşamlarını sürdürürler. Çalıştayın böyle bir yaklaşımının olması da ayrıca kıymetli. Tüm öğrencilerimin hem sempozyumda yer alan etkinlikleri takip etmelerini hem de çevrimiçi sergiyi gezmelerini isterim.”

Sempozyum ve karma sergi gelirlerinin Antalya/Manavgat yangın bölgelerinde kullanılacak olmasıyla sosyal sorumluluk bakımından ön plana çıkan çalıştay, 27 Kasım – 5 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlenmektedir. Çevrimiçi olarak gezilebilen sanal sergi için Ifarts Organizasyon’un resmi web sayfası ziyaret edilebilir.

Dr. Öğr. Üyesi Radife Akyıldız Ongar’ı tebrik ederiz.