Radyo Televizyon ve Sinema

9. Boğaziçi Film Festivali'ne Başvurular Başladı!

Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteği ve TRT’nin Kurumsal İş Ortaklığı ile bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Boğaziçi Film Festivali'ne başvurular başladı.

Ulusal Uzun Metraj, Ulusal Kısa Kurmaca ve Ulusal Kısa Belgesel film yarışması kategorilerinde ödüllerin verileceği festival, 23-30 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Kısa film üretimini destekleyen festivalde, Ulusal Kısa Kurmaca Film ve Ulusal Kısa Belgesel Film olmak üzere yarışmalı iki farklı kategoride en iyi film ödülleri verilecek. Süresi 20 dakikayı aşmayan deneysel, animasyon ve kurmaca filmler ve süresi 30 dakikayı aşmayan belgesel filmler başvurabilecek.

Son Başvuru Tarihi: 24 Eylül 2021

Detaylı bilgi ve başvuru şartları içi festivalin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.