Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

İletişim ve Tasarımı








 Gel İşimi Anlat Etkinliğine Yönetmen/Yapımcı Mustafa Karadeniz Konuk Oldu!


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İletişim ve Tasarımı Bölümünün düzenlediği ve moderatörlüğünü Doç. Dr. Nagihan Çakar Bikiç’in üstlendiği “Gel İşimi Anlat” Etkinlikler dizisinde Türkiye’nin önemli yönetmen ve yapımcılarından olan Mustafa Karadeniz ağırlandı. 26 Ekim Salı günü Yönetmen/Yapımcı Mustafa Karadeniz’in katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte “İlk Filmimi Nasıl Yaparım?” başlıklı söyleşi yapıldı.


İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümünün düzenlediği etkinlikler dizisi “Gel İşimi Anlat”, Tükiye’nin önemli yönetmen ve yapımcılarından biri olan Mustafa Karadeniz’in katılımıyla ve Doç. Dr. Nagihan Çakar Bikiç’in moderatörlüğüyle devam ediyor.

Öğrencilerimizin sektörün önde gelen temsilcileriyle buluşmaları ve sektör çalışmalarını yakından takip edebilmeleri için düzenlenen “Gel İşimi Anlat”ın beşinci etkinliği, 26 Ekim Salı saat 15:30’da İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) konferans salonunda gerçekleştirildi. “Gel İşimi Anlat” etkinlik dizisinin beşincisine konuk olarak katılan Mustafa Karadeniz, birçok sinema filmi, dizi, klip ve reklam filminde yapımcı ve yönetmen olarak görev yapmıştır. Kendi hayat hikâyesini anlattığı “Çınar”, ilk uzun metraj film yönetmenliğidir.

Türkiye’nin önemli yönetmen ve yapımcılarından biri Mustafa Karadeniz’in konuk olduğu “Gel İşimi Anlat” etkinliği kapsamında “İlk Filmimi Nasıl Yaparım?” konusu konuşuldu. Söyleşide yapımcılıktan, sektör deneyimlerinden ve oyunculardan bahseden Karadeniz, dört öğrenciyi sete götüreceğini söyledi ve film çekmek isteyen bir ekibe kamera sağlayacağının sözünü verdi.
Söyleşinin sonunda ise her zamanki gibi soru-cevap gerçekleşti.

Gerçekleşen keyifli söyleşinin ardından, Mustafa Karadeniz'e İGÜ Teknoloji Merkezi (TEKMER) yöneticisi Dr. Dursun Özer Özdinç tarafından plaket ve çiçek takdimi gerçekleşti.

Sayın Mustafa Karadeniz'e ve tüm konuklarımıza katılımları için teşekkür ederiz.