Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

İletişim ve Tasarımı








 “Gel İşimi Anlat” Etkinliğine Yapımcı Bulut Reyhanoğlu Konuk Oldu!


Gel İşimi Anlat etkinlikleri, Türkiye’nin önemli yapımcılarından olan Bulut Reyhanoğlu ağırladı. 25 Ekim Pazartesi günü Yapımcısı Bulut Reyhanoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte “Kısa Film, Platform ve Filmini Gösterme” konuşuldu.


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İletişim ve Tasarımı Bölümünün düzenlediği “Gel İşimi Anlat” etkinlikler dizisinin dördüncüsü, Türkiye’nin en önemli film yapımcılarından olan Bulut Reyhanoğlu’nun katılımıyla ve Doç. Dr. Nagihan Çakar Bikiç’in moderatörlüğüyle devam ediyor.

Öğrencilerimizin sektörün önde gelen temsilcileriyle buluşmaları ve sektör çalışmalarını yakından takip edebilmeleri için düzenlenen “Gel İşimi Anlat”ın dördüncü etkinliği, 25 Ekim Pazartesi günü saat 15:30’da İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) konferans salonunda gerçekleştirildi. “Gel İşimi Anlat” etkinliğine konuk olan Bulut Reyhanoğlu, Shortbyshort sitesinin kurucusu, belgesel ve uzun metrajlı film yapımcısıdır.

Film Yapımcısı Bulut Reyhanoğlu “Kısa Film, Platform ve Filmini Gösterme” konulu söyleşisinde kısa filmin önemi, kısa film yapımı ve yapımcılığı ile ilgili görüşlerini ifade etti. Kurucusu olduğu ShortByShort kısa film platformu ile ilgili bilgiler verdi.

Film Yapımcısı Bulut Reyhanoğlu, söyleyişinin sonunda öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Ayrıca Sayın Reyhanoğlu, öğrencilerimize alana yönelik bazı önemli tavsiyelerde bulundu.

Gerçekleşen keyifli söyleyişinin ardından Sayın Bulut Reyhanoğlu’na İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Alpaslan Kelleci tarafından çiçek ve plaket takdimi gerçekleşti.

Sayın Bulut Reyhanoğlu’na ve tüm konuklarımıza katılımları için teşekkür ederiz.