İletişim ve Tasarımı

2021-22 Güz Yarıyılı Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilerin Dikkatine!

2021-2022 güz yarıyılı itibariyle azami öğrenim süresini dolduran öğrencilerimizin listesi aşağıda paylaşılmıştır. Azami öğrenim süresini dolduran öğrenci olarak sınav ve ders hakkınızı kullanmak için Güzel Sanatlar Fakültesi Sekreterliği'ne dilekçe ile başvurmanız gerekmektedir.

Başvuracağınız dersin uygulama ağırlıklı olması durumunda ders hakkı olarak başvuru yapmanız gerekmektedir. 2021-2022 bahar yarıyılı ders hakkı başvuruları için son tarih 10 Mart 2022 Perşembe günüdür. Bu tarihten itibaren yapılan ders hakkı başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Başvuracağınız ders yalnızca teorik bir ders ise (dersin uygulaması yoksa) sınav hakkı başvurusu yapabilirsiniz. Sınav hakkı başvurusu için son tarih 29 Nisan 2022 Cuma günüdür. Bu tarihten itibaren yapılan ders hakkı başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Öğrencilerimize duyurulur.

Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilerin Listesi