Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı








 İstanbul Gelişim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı & İç Mimarlık öğrencileri UNICERA İstanbul Seramik ve Banyo Fuarı'na katıldı


İstanbul Gelişim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı & İç Mimarlık öğrencileri 6-7 Şubat 2019'da gerçekleştirilen seminer programına katıldı ve dünyaca ünlü tasarımcıların söyleşilerini dinledi.


CNR Holding kuruluşlarından ITF İstanbul Fuarcılık tarafından, TSF (Türkiye Seramik Federasyonu) ve TIMDER (Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği) iş birliği ile organize edilen UNICERA, 5-9 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleşti. Üreticilere, tasarımcılara, yaratıcı işler ile uğraşanlara, öğrencilere ve akademisyenlere farklı bakış açıları kazandırmak, yeni trendler hakkında bilgi sahibi olmak açısından her yıl Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı olarak düzenlenen UNICERA İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı kapsamında, ‘UNICERA Seminer Programı' da yer aldı. Seminer Programı kapsamında uluslararası, ödüllü tasarımcılar ağırlandı.
 
 
 
Giuseppe Scutellà, Carlo Ciciliot, Antonio BULLO, Paolo D'arrigo, Hicham Lahlou,Valentin Garcia, Johann Dück ve Bern Donadeuve gibi ünlü tasarımcıların yer aldığı 'DESIGN NEXT’ programı 06-07 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı & İç Mimarlık öğrencileri de Arş.Gör. Gökçe Uzgören ve Arş.Gör. Tuğçe Öztürk eşliğinde seminer programına katıldı ve dünyaca ünlü tasarımcıların söyleşilerini dinledi.