Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı








 İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi


İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademik toplantısı, Rektör Prof. Dr. Burhan Aykaç ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri Kuruoğlu, Prof. Dr. Nail Öztaş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp ve Güzel Sanatlar Fakültesi idari personeli, bölüm başkanları ve öğretim elemanlarının katılımı ile akademik kurul toplantısı gerçekleşti.


İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü, Rektör Yardımcıları Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp , Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Murat Doğan, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yaprak Özel, Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Kuş, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Doç.Dr. Aslı Albayrak, İletişim Ve Tasarımı Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Melis Boyacı, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Önder Paker ‘in ve tüm öğretim elemanlarının katılımı ile Perculus Sistemi üzerinden gerçekleştirilen toplantı, İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesinin güncel verilerini içeren sunumu ile başladı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp sunumunda; bölümlerin doluluk oranları, misafir öğrenciler, öğretim elemanları sayıları, yeni katılan akademik personel tanıtımı, öğretim elemanlarının yayın sayıları, öğretim elemanların proje sayıları, yeni tasarlanana Güzel Sanatlar Fakültesi Logosu, gerçekleştirilen ve planlanan sosyal sorumluluk projeleri, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin yürüttüğü ve koordinatörlüğünü Dr.Öğr.Üyesi Pelin Aykut‘un yatığı Bizce İstanbul Projesi, lise öğrencileri için düzenlenen kış okulu eğitimi, Güzel Sanatlar Fakültesi Aylık Bülteni, ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi, ArtSteps’te açılan online sergileri, Güzel Sanatlar Fakültesi Tasarım Festivali hazırlıkları, Güzel Sanatlar Fakültesi tanıtım filmi, Güzel Sanatlar Fakültesi Bölümlerinin akreditasyon durumları, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin tüm bölümlerinin gerçekleştirdiği etkinlikler gibi konu başlıklarından bahsetti.

Güzel Sanatlar Fakültesi sunumunun ardın İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç, yeni dönem hakkında temennilerde bulundu. Pandemi ve içinde bulunduğumuz normalleşme süreci, online eğitim süreci ve daha sonrası hakkındaki süreç hakkında bilgi verdi. Ardından Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Nail Öztaş'a söz verildi, ilk olarak Güzel Sanatlar Fakültesi verilerinin olumlu artışına değinerek tebrik ettikten sonra, üniversite genelinde gerçekleşen yeniliklerden, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin başarı sıralamasının olumlu yükselişinden bahsetti. Memnuniyet anketlerinin öneminden de söz ederek bahar dönemi hakkında iyi dilekleriyle konuşmasını sonlandırdı. Toplantı, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Nuri Kuruoğlu söz alması ile devam etti. Prof.Dr. Nuri Kuruoğlu da Bahar dönemi ile ilgili iyi dileklerde bulunduktan sonra sözü Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çöp’e verdi. Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çöp öncelikle Gastronomi Kulübü’nü tebrik etti. Bahar dönemi ile ilgili temennilerde bulundu.

Toplantı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp’in bahar dönemi ile ilgili dileklerini sunması ile son buldu.