Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı








 İGÜ GSF Arş. Gör. Gökçe Uzgören, İTŞKV etkinliğinde yüksek lisans tezini sundu


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü (İÇM) akademisyenlerinden Arş. Gör. Gökçe Uzgören, İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı ve Kadir Has Üniversitesi İstanbul Çalışmaları AUM tarafından düzenlenen “Tez Masası” etkinliğinde yüksek lisans tezini sundu.


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü (İÇM) akademisyenlerinden Arş. Gör. Gökçe Uzgören, İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı tarafından düzenlenen Ulusal Tez Ödülü Yarışması'nda jüri heyeti tarafından dikkate değer bulunan ve Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde 2018 yılında tamamladığı "Soylulaşmayı Tetikleyen Küresel Bir Unsur Olarak Airbnb: Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi Örneği" başlıklı yüksek lisans tezinin sunumunu gerçekleştirdi.

İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı ve Kadir Has Üniversitesi İstanbul Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen “Tez Masası” etkinliğinde Türkiye ve dünyanın farklı üniversitelerinden öğretim elemanları ve araştırmacılar sunulan tezlere yorum ve eleştirileri ile katkılarını sundular.

Etkinlikte ayrıca tez ödülü yarışmasının doktora klasmanında birincilik ödülü alan Bürge Elvan Erginli ve dikkate değer yüksek lisans tezleri arasına giren bir diğer tezin sahibi Büşra Gezer de çalışmalarının sunumunu gerçekleştirdiler.




itşkv program