İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük ve Arş. Gör. Tuğçe Öztürk'ten yeni makale

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük ve Arş. Gör. Tuğçe Öztürk'ün ortak araştırma makalesi Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi'nde yayımlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük ve Arş. Gör. Tuğçe Öztürk'ün "Huzurevlerinde Yatak Odası Mekânının Gelişim Süreci, İstanbul ve Brüksel Örneği" başlıklı araştırma makalesi Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi'nin 16’ncı sayısında yayımlandı.

Makale bilgileri:
Ürük, Z , Öztürk, T . (2019). Huzurevlerinde Yatak Odası Mekanının Gelişim Süreci, İstanbul ve Brüksel Örneği. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , (16) , 662-678 . DOI: 10.31590/ejosat.593611

Akademisyenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.