Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı








 Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük'ün 2018-2019 Bahar Yarıyılı Mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük'ün 2018-2019 Bahar Yarıyılı Mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü değerli öğrencileri; sizleri, bizlerin ideali olan; yenilikçi, girişimci, gelişime açık, insan-mekân ve çevre ilişkisi konularında duyarlı iç mimarlar olarak hayata hazırlamaktayız.

Dört yıllık lisans eğitiminizin sonunda, ulusal ve uluslararası alanlarda, disiplinler arası çalışan ve üreten bireyler olmanızı kendimize görev edindik. Bu doğrultudaki ilk adımımız da aynı bölüm başlığı altında eğitim alan pek çok öğrenciden öne geçmenizi sağlayacak olan uluslararası akreditasyon başarımızdır. 2018-2019 eğitim-öğretim bahar dönemi itibari ile, Gelişim Kule’deki yeni ve çağdaş stüdyo mekânlarımızla ufkunuzu genişletmek için bir adım daha attık. Sizlere tüm gün boyunca konforlu bir şekilde çalışabileceğiniz, kültürel ve sosyal açıdan kendinizi daha rahat geliştirebileceğiniz, üniversite içi diğer bölüm öğrencileri ve üniversite dışı paydaşlar ile disiplinler arası çalışmalar yapabileceğiniz bir ortam sunmaktayız.

İnteraktif olarak tasarımcılar ve firmalar ile iletişime geçebileceğiniz, güncel ve gelecek tasarım fikirlerine, uygulamalarına hâkim olabileceğiniz mekânlar oluşturmaktayız. Ayrıca dört yıllık lisans eğitimi hayatınızda, sizlerin alması gereken mesleki bilgilerinizi daha düzenli bir şekilde almanızı ve bu derslerde edindiğiniz mesleki bilgiler üzerinde çalışıp pekiştirme yapabileceğiniz zamana sahip olabileceğiniz şekilde yeniden müfredatımızı düzenledik. Gerek mesleki derslerinize destek olarak gerekse de uzmanlaşmayı düşündüğünüz bir konunun ilk adımı olarak açılan güzel sanatlar fakültesinin tüm bölümlerinde açılan seçmeli ders havuzu sayesinde siz öğrencilerimize disiplinler arası çalışma imkânı sunmaktayız. Sizlere bu imkânları sunarak meslek hayatınıza atacağınız her adımın emin, kararlı, kendine güvenen adımlar olasını istemekteyiz. 2018-2019 eğitim- öğretim bahar döneminizin sizlere başarı getirmesini dilerim. 

Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük
İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı