İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

İGÜ Arş. Gör. Gökçe Uzgören İTŞKV tarafından düzenlenen etkinlikte yüksek lisans tezini sunacak

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü (İÇM) akademisyenlerinden Arş. Gör. Gökçe Uzgören, İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı tarafından düzenlenen "Tez Masası" etkinliği kapsamında yüksek lisans tezinin sunumunu gerçekleştirecek.

İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı (İTŞKV) tarafından düzenlenen ulusal tez yarışmasının ödül sürecinde jüri heyeti tarafından dikkate değer bulunan tezlerin sunumları "Tez Masası" başlığı ile Türkiye'de farklı üniversitelerde gerçekleştirilmektedir. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü (İÇM) akademisyenlerinden Arş. Gör. Gökçe Uzgören'in Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde 2018 yılında tamamladığı "Soylulaşmayı tetikleyen küresel bir unsur olarak Airbnb: Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi Örneği" başlıklı yüksek lisans tezinin de yer aldığı üçüncü etkinlik ise 18 Aralık 2019 tarihinde Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirilecektir.

Etkinlik yeri: Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü, Galata Salonu
Etkinlik tarihi: 18 Aralık 2019 Çarşamba