İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

İGÜ Yatay Geçiş Başvuruları Devam Ediyor!

Üniversitemize 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarı Yılı Yatay Geçiş Başvuruları 08 Haziran 2022-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kurum İçi, Kurumlar Arası ve Yurt Dışı Yatay Geçiş ile Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) ile başvuru yapacak öğrencilerin üniversitemize gelmelerine gerek yoktur.

Başvurular elektronik ortamda (online) olarak yapılacak olup, ayrıca kargo veya şahsen başvuru kabul edilecektir. Yatay geçiş başvurusu kabul edilen öğrencilerin, kayıt için gerekli güncel belgelerinin asıllarını, kayıt esnasında öğrenci işlerine bizzat kendilerinin teslim etmesi gerekmektedir.

Yatay Geçişle İlgili Her Türlü Sorularınızı Üniversitemizin;
Çağrı Merkezi: 0212 422 70 00
E-Posta: yataygecis@gelisim.edu.tr
WhatsApp Destek Hattı: 0531 088 22 97 iletebilirsiniz.
Not: Yatay geçiş değerlendirme işlemleri sonucunda listeler üniversitemizin ana sayfasında yayımlanacaktır.