İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

Final ve Bütünleme Sınavları, Uygulamalı Dersler, Yaz Öğretimi ve Stajlar Hakkında

Final ve Bütünleme Sınavları:

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) 2019-2020 Bahar Yarıyılı Final Sınavları 8-20 Haziran 2020 tarihleri arasında ve Bütünleme Sınavları da 29 Haziran-4 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bahar Yarıyılı Final ve Bütünleme sınavları, mezuniyet durumundaki öğrenciler için tek ders ve not yükseltme sınavlarI, çokan seçmeli sınav türünde olup LMS üzerinden online olarak tek oturumda yapılacaktır. Herhangi bir sebeple sınav hakkını kullanamayan öğrenciye yeni bir hak tanınmayacaktır.

Final sınavı sonuçları OBİS üzerinden ilan edilecektir.Öğrencilerin, sınav notlarını görebilmeleri için OBİS'in açık olması ile ilgili yükümlülükleri yerine getirmesi gerekmektedir.

Uygulamalı Dersler:

Uzaktan Eğitim Sistemine aktarılmadığı için ertelenmiş olan tüm uygulamalı dersler ve online sınavları,  1 Haziran-11 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Dersler, haftalık ders programında belirtilen gün içinde PERCULUS PLUS üzerinden etkileşimli olarak tamamlanacaktır.

Yaz Öğretimi:

Yaz Öğretimi 17 Temmuz-4 Eylül 2020 Tarihleri arasında Uzaktan Eğitim Sistemi ile yapılacaktır.
Sınavlar, LMS üzerinden tek oturumda online olarak yapılacaktır.

Öğrenciler, Yaz Öğretiminde açılmayan dersleri Yaz Öğretimi Yönergesi kapsamında, bölüm başkanının onayı ve ilgili yönetim kurulunun kararı ile başka bir üniversiteden alabilir.

Zorunlu Yaz Stajları:

Mezuniyet durumundaki son sınıf öğrencileri için zorunlu yaz stajları 1 Haziran-11 Temmuz 2020  tarihleri arasında Uzaktan Eğitim ile yapılacaktır. Bu öğrencilerin Web sayfasında ilan edilen başvuru formunu doldurarak 18-30 Mayıs 2020 tarihleri arasında https://oidb.gelisim.edu.tr/  adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

2019-2020 Öğretim yılı Bahar Yarıyılı sonunda mezun durumda olmayan ve zorunlu yaz stajını yapmak isteyen ara sınıf öğrencileri ise staj yeri bulmak koşulu ile zorunlu yaz stajını 22 Haziran-25 Eylül 2020 tarihleri arasında buldukları staj yerlerinde yapabileceklerdir.