İç Mimarlık

İngiliz Ressam ve Sanat Eğitimcisi Malcolm Hague ile “Resim Sanatında Otoportre” söyleşisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 1 Kasım Cuma günü uluslararası bir söyleşi düzenlendi.

1 Kasım Cuma günü İngiliz Ressam ve Sanat Eğitimcisi Malcolm Hague fakülte dekanlığını ziyaret etti. Dekan Vekili Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu’nun da katılımıyla saat 14.00’da başlayan ve 15.30’a kadar süren “Resim Sanatında Otoportre” konulu söyleşi GSF Konferans salonunda 400’ün üzerinde öğrenci, öğretim elemanları ve konukların katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Dekanımızın açılış konuşmasından sonra, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özel tarafından konuk sanatçının tanıtımı yapılmıştır. Söyleşi, Dr. Öğr. Üyesi İnci Selin Gümüş tarafından başarılı bir şekilde tercüme edilmiştir. Öğrenciler ve konuklar tarafından yoğun ilgi ve coşkuyla karşılanan Malchom Hague’ye söyleşisi sonrasında Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi. Söyleşi, ulusal medya tarafından da yoğun ilgi gördü.