İç Mimarlık

İGÜ Dr. Öğr. Üyesi Yaprak Özel ve Dr. Öğr. Üyesi Z. Funda Ürük’ten 2 yeni bildiri

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Yaprak Özel ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Z. Funda Ürük iki farklı sempozyumda bilimsel yayınlarını sundular.

ISMSIT Sempozyum

10-12 Ekim 2019 tarihleri arasında İzmir Demokrasi Üniversitesi’nde düzenlenen “International Design and Engineering Symposium (IDES’19)”da, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Yaprak Özel ve Dr. Öğr. Üyesi Z. Funda Ürük’ün ortak çalışmaları olan “Ofis Yapılarında Sürdürülebilir Enerji ve Yeşil Bina Sertifikasyon Sistemlerinin Değerlendirilmesi” başlıklı bildirilerini açıkladılar.

11 Ekim 2019 tarihinde ise, Ankara’da düzenlenen “International Symposium on Multidisciplinary Studies and Innovative Technologies”te “Camın Bükülmesi ve Cam Mobilya” başlıklı bildirilerini sundular.