Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

İç Mimarlık








 Güzel Sanatlar Fakültesi’ne Yeni Atanan Öğretim Elemanlarımız için Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi!


(İGU) İstanbul Gelişim Üniversitesi (GSF) Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, İç Mimarlık, İletişim ve Tasarım Radyo Televizyon ve Sinema Bölümlerine yeni atanan öğretim elemanları için yeni dönem öncesinde oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.


Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, Radyo Televizyon Sinema Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker, Gatronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aslı Albayrak rehberliğinde, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, İç Mimarlık, İletişim Tasarım, Radyo Televizyon Sinema Bölümlerine yeni atanan öğretim elemanları ile Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda saat 14.00-14.45’te gerçekleşen toplantı Arş. Gör. Gökçe Uzgören‘in açılış konuşması ile sözü Dekan Vekili Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp’e bırakması ile başladı.

Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp yeni atanan hocalarımıza tebriklerine ileterek konuşmasına başladı. Ardından yeni başlayacak hocalarımıza akademik kadromuzun uyum içindeki çalışma ortamından bahsetti ve 30 Eylül’de başlayacak olan yüz yüze eğitim süreci ile ilgili planlanan eğitim modelini açıkladı. Pandemi sürecinin gidişatına göre yüz yüze eğitimin mümkün olmadığı durumda kullanılması gereken online sistemler hakkında bilgi verdi ve ardından İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin kalite sistemi ve hızlı gelişim sürecinden bahsetti. Yeni dönemde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda Ürük’ün tasarım sürecinde yer aldığı yeni yerleşkemize taşınacağımızı ve orada daha modern bir ortamda eğitim ve öğretime devam edeceğimizi ifade etti. Üniversitemizde eğitimin yanı sıra öğrencilerimizin sosyal anlamda gelişimlerini desteklemek amacı ile ders dışı sosyal etkinliklere önem verildiğinin ve de desteklendiğinin bilgisini verdi.

toplantı

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp, sözlerini tamamladıktan sonra Arş. Gör Gökçe Uzgören bölüm tanıtım sunumuzu sunmak üzere kürsüdeki yerini aldı ve kendini tekrardan tanıttıktan sonra sunumu başladı. Arş. Gör. Gökçe Uzgören sunumda; öğrenci doluluk oranları, öğrenci değerlendirme anketleri puan ortalamaları, dikey geçiş ve yatay geçiş ile kayıt olan öğrenci sayıları, fakültemizdeki misafir öğrenci sayıları, akademik unvanlarına göre öğretim elemanı sayısı, öğretim elemanlarımızın proje sayıları, yeni GSF logomuz, gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerimiz, Bizce İstanbul Projesi, Liseler İçin Kış Okulu, GSF Aylık Bülteni, Article Dergisi, Artstept’e açılan sergilerimiz, katalog çalışması, GSF Tasarım Festivali ve güz dönemi fakülte etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Sunumun ardından yeni atanan tüm öğretim elemanlarımız sırasıyla kendilerini tanıttı. Yeni katılan öğretim üyeleri; Dr. Öğr. Üyesi Nagihan Çakar, Dr. Öğr. Üyesi Aslı Kasar, Dr. Öğr. Üyesi Parvin Heidari, Dr. Öğr. Üyesi Emre Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Özlem Yeşildal, Öğr. Gör. Esra Büyükdemir Karagöz, Öğr. Gör. Minel Kurtuluş,  Arş. Gör. Başak Lale, Arş. Gör. Mustafa Dallı kısaca akademide ve sektördeki kariyerlerinden bahsederek kendilerini tanıttı ve yeni dönem ve okul hakkındaki beklentilerini, güzel dileklerini dile getirdi. Toplantıya katılan diğer öğretim üyeleri; Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker ve Prof. Dr. Aslı Albayrak da kısaca kendilerini ve bölümlerini tanıtmasının ardından toplantı son buldu.

Görevlerine yeni başlayan hocalarımızı tebrik eder, başarılar dileriz.

toplantı