Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

İç Mimarlık








 Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Bir İş Birliği Daha!


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) ile hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden 3 – 18 yaş arası çocukların kalplerinde yaşattıkları dilekleri gerçekleştirme amacıyla kurulan Bir Dilek Tut (Make a Wish) Derneği ile paydaş protokolü imzaladı.


Yürütülen tüm akademik ve idari faaliyetlerin sürekli iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla paydaşların kalite güvence sistemine katılımını sağlamayı hedefleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi, yeni dış paydaşlar ile protokoller imzalamaya devam ediyor. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), dayandığı temel ilke ve esasları ilişki içerisinde bulunduğu tüm paydaşlar ile paylaşma ve onların da katkıları ile geliştirme çabası içerisinde hareket ediyor.

Sosyal Sorumluluk Projeleri İçin Paydaşlık

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Bir Dilek Tut (Make-a-Wish) Derneği arasında eğitim, kültür, teknoloji geliştirme, ortak proje yapımı, insan kaynakları gelişimi, gelecek misyon ve vizyonu oluşturarak ortak stratejiler geliştirme ve deneyimlerini birbirlerine aktarma temel amaçlarından hareketle paydaş protokolü imzalandı. İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Bir Dilek Tut Derneği (Make-a-Wish) gerçekleştirilen protokol ile önümüzdeki süreçte ortak hedeflerle birçok sosyal sorumluluk projesine imza atmayı planlamaktadır.

Çocuklar İçin Motivasyon, Öğrenciler İçin Toplumsal Duyarlılık

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin organize ettiği, Bir Dilek Tut (Make-A-Wish) Derneği ekibinin, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin yer alacağı gelecek projelerde çocukların umutlarına katkı sunmak hedeflemektedir. Bu doğrultuda, gelecekte İGÜ öğrencilerinin de içinde aktif olarak yer alacağı birçok farklı etkinlik düzenlenmesi amaçlanmaktadır. Söz konusu etkinliklerin çocukların kalplerinde yaşattıkları dilekleri gerçekleştirirken bir yandan da öğrencilerin toplumsal duyarlılık kazanmalarına, ortak bir bilinç ile hareket etmelerine katkı sağlaması beklenmektedir.

İnsanların Umut, Dayanma Gücü ve Sevinç Duygularını Güçlendirme Amacı

Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye; hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden 3 – 18 yaş arası çocukların kalplerinde yaşattıkları dilekleri gerçekleştirmeyi hedefleyen bir sivil toplum kuruluşu olarak bilinmektedir. Bir Dilek Tut Derneği, amacı doğrultusunda çocukların isteklerini gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Dernek tarafından kermesler, bağış kampanyaları, oyuncak satışı, sponsor bulma, yardım geceleri vb. etkinlikler gerçekleştirilmektedir.