Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

İç Mimarlık








 Gelişim Sanat Galerisi'nde ‘Sanatta Deneysellik’ sergisi


Grafik Tasarımı Bölümü karma öğrenci sergisinin açılışı yoğun ilgi gördü.


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Grafik Tasarımı Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin çalışmalarından oluşan karma serginin açılışı Gelişim Sanat Galerisi’nde gerçekleşti.

Sergi açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu sergide toplam 52 eserin yer aldığını ve bu deneysel tasarımların çağdaş sanat alanında rahatlıkla olgun eser olarak değerlendirilebileceklerinden bahsetti. Ayrıca sergi sonunda sergi açılışında emeği geçen tüm öğretim elemanlarına teşekkürlerini sundu.

Sergi açılışına çok sayıda öğrencinin yanı sıra Dekan Yrd. Doç. Erol Yıldır, Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Metin Kuş, Dr. Öğr. Üyesi Nuri Sezer, Dr. Öğr. Üyesi Önder Paker, Dr. Öğr. Üyesi Ali Kemal Çipe, Dr. Öğr. Üyesi İnci Selin Erdoğan, Öğr. Gör. Tarık Babayiğit, Öğr. Gör. İrem Fulya Özkan, Arş. Gör. Sema Çağlar, Arş. Gör. Emel Çirişoğlu, Arş. Gör. Gökçe Uzgören ve Arş gör. Tuğçe Öztürk de katıldı.
Gezmek isteyen tüm sanatseverler, 02-31 Aralık 2019 tarihleri arasında açık kalacak olan 'Sanatta Deneysellik' sergisine İstanbul Gelişim Üniversitesi 4. Kat Tower'a gelerek katılım sağlayabilirler.