İç Mimarlık

4. İstanbul Tasarım Bienali Teknik Gezisi

4. İstanbul Tasarım Bienali Teknik Gezisi Tamamlandı

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen İstanbul Tasarım Bienali Tasarımın kendisi insanların bilgilerini ve cehaletlerini, tecrübelerini ve meraklarını paylaşabilecekleri cesur bir alan hâline gelebilir mi? sorusunu gündeme getirerek "Okullar Okulu" teması ile birlikte geleneksel tasarım etkinliklerine dair zaman ve mekân anlayışını esneten sergileri İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından teknik gezi kapsamında ziyaret edildi. Etkinlik, Türkiye ve dışından, farklı yaşlardan, disiplinler ötesi uygulamacıların katılımı sayesinde eski ve yeni bilgiyi, akademiyle amatörlüğü, profesyonellikle kişiseli bir araya getiriyor ve sonuçlara olduğu kadar sürece de odaklanıyor.

Gezi, yaratıcı üretimi, sürdürülebilir işbirliklerini ve toplumsal bağlantıların kurulmasını teşvik eden bir dizi dinamik öğrenme biçimini incelemeye olanak sağlaması amacı ile 31 Ekim 2018 tarihinde 5 farklı mekânda tamamlandı.