İç Mimarlık

İş Yeri veya Kurumlarda Yüz Yüze Yapılacak Yaz Stajı Başvuruları Hakkında Bilgilendirme!

2021-2022 eğitim öğretim yılında yaz stajlarını gerçekleştirecek öğrencilerimizin takip etmesi gereken adımlar ve dikkat etmesi gereken bazı hususlar mevcuttur.

Yaz stajı başvurusu için takip edilmesi gereken adımlar şunlardır:

• Staj başvuru formunu bilgisayar ortamında doldurunuz.
  • Başvuru formunda yer alan FİRMA ONAYI ve İMZASINI tamamlayınız.
  • Başvuru formunda yer alan ÖĞRENCİ İMZASI kısmını imzalayınız.
  • İmzası olmayan formlar işleme alınmayacaktır.
  • Doldurduğunuz başvuru formunu taratınız.
  • Başvuru formunu mail ile gönderiniz ve gönderirken öğrenci numaranız ile başlayan xxxxxxxxx@ogr.gelisim.edu.tr uzantılı üniversite mail adresinizi kullanınız.
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÖNEMLİ NOT!!!
  • Yaz stajı I ve II aynı yaz döneminde yapılacaksa staj başvuru formlarının ayrı ayrı doldurulması gerekmektedir.
  • Staj yapılacak işletmenin otel, restoran gibi yiyecek içecek hizmeti sunan bir işletme olması gerekmektedir. Kaşesinde de yiyecek içecek hizmeti sunan bir işletme olduğu yazmalıdır. Kaşeyle staj yapılan yerin uyuşması gerekmektedir.

Eğer üniversite mail adresinizi bilmiyorsanız veya şifrenizi unutmuşsanız bilgi almak için buraya tıklayınız.
Başvuru formunuzu fakülte dekanlığına gönderiniz. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı mail adresi: gsfstaj@gelisim.edu.tr

YAZ STAJI KONUSUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

• Uzatan öğrencilerin staj için belirtilen staj ücretini ödeyerek dekontunu başvuru formu ekinde göndermeleri gerekmektedir(lisans öğrencisi için 4 yıl, ön lisans öğrencisi için 2 yıl olan normal öğrenim süresini tamamlayan öğrenciler uzatan öğrencidir).
  • Staj tarihlerine dikkat edilmelidir ve staj başlangıç tarihi staj sigorta girişi yapılabilmesi için staja başlamadan en az 15 gün öncesinde başvuru yapılmalıdır. (Örn. 01 Haziran 2022’de başvuru yapılan stajın en erken staja başlama tarihi 15 Haziran 2022 olmalıdır)
  • Pazar günleri staja dahil edilmemelidir.
  • Cumartesi çalışılmayan kurumlarda Cumartesi de staja dahil edilmemelidir.
  • Formda “başka bir kurumda sigortası var mı?” kısmını öğrenci mutlaka işaretlemelidir.
  • Tarihler belirlenirken resmi ve dini tatiller staj gün sayısından çıkarılarak hesaplanmalıdır.

15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü
08 Temmuz - 12 Temmuz 2022 Kurban Bayramı ve Arifesi