İç Mimarlık

Ek Bütünleme Sınavı Başvurusu Hakkında

12.01.2022 tarihli 2022/01 sayılı İstanbul Gelişim Üniversitesi Senatosu Kararı gereği COVID-19 nedeniyle karantinada olan ve bu nedenle 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı final ve bütünleme sınavlarına katılamayan öğrencilere karantinada olduklarını belgelemeleri durumunda ek sınav hakkı verilecektir.

Ek sınav hakkı yalnızca COVID-19 karantinası nedeniyle verilecek olup, diğer gerekçeler kabul edilmeyecektir.

10-13 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak olan Ek-Bütünleme sınavlarına başvurmak için aşağıda paylaşılan "EK BÜTÜNLEME BAŞVURU DİLEKÇESİ" doldurulmalı ve öğrenci e-posta adresinizden gsf@gelisim.edu.tr adresine gönderilmeli ya da elden Güzel Sanatlar Fakültesi Sekreterliği'ne teslim edilmelidir. Başvurunun ekinde başvuru sahibinin pozitif olduğunu gösteren COVID-19 PCR testi sonucu ya da karantina raporu bulundurmalıdır. Belge sunmayan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

EK BÜTÜNLEME SINAVI BAŞVURU DİLEKÇESİ