Grafik Tasarımı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Yeni Öğrencilerini Bekliyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) 2021-2022 eğitim öğretim yılı için yeni öğrenci adaylarını bekliyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) bünyesinde bulunan Grafik Tasarımı, İletişim ve Tasarımı, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce), Gastronomi ve Mutfak Sanatları, İç Mimarlık ve Radyo, Televizyon ve Sinema bölümleri yeni öğrencilerini bekliyor.

Fakültemizin öğrencilerinden Moda ve Tekstil Tasarımı/İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı(ÇAP) bölümü öğrencisi İlayda Oğuz ve Grafik Tasarımı bölümü öğrencisi Semih İnce ile fakülte turuna katılmak isteyen aday öğrenciler aşağıda yer alan videoyu izleyebilirler: