Grafik Tasarımı

Doç. Erol Yıldır Gaziantep'te çalıştaya katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanı Doç. Erol Yıldır Gaziantep'te düzenlenen bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Sanat Çalıştayı'na katıldı.

20-24 Aralık tarihleri arasında 5 gün boyunca devam eden çalıştayda farklı disiplinlerde çalışan sanatçılar kendi gözlerinden Gaziantep'i resmettiler.

Gaziantep Sanat Merkezi’nde gerçekleşen çalıştay sonunda 25 Aralık tarihinde, Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Prof. Dr. İlber Ortaylı ve birçok davetlinin katılımı ile serginin açılışı birbirinden değerli sanatçıların çalıştay boyunca ürettiği 40 üzerindeki eser ile gerçekleşti.

Sergi 25 Aralık-15 Ocak arası Gaziantep Sanat Merkezi'nde ziyaretçilere açık olacaktır.