Grafik Tasarımı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü afiş sergisi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerinin desteği ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde "3 Aralık Dünya Engelliler Günü Afiş Sergisi" düzenlendi.

Bilecik Valiliği tarafından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi sergi salonunda açılan İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerinin tasarımlarının yer aldığı “3 Aralık Dünya Engelliler Günü Afiş Sergisi” Dr. Öğr. Üyesi Nuri Sezer ve bölüm öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Sergiye destek olan İGÜ Güzel Sanatlar Fakültesi başta olmak üzere, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, T.C Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Bilecik Valiliği ve bu organizasyonu düzenleyen BİEYDER’e (Bilecik Engelsiz Yarınlar Derneği) teşekkür eder, katılan öğrencileri de duyarlılık ve çalışma performanslarından dolayı kutlarız.