Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

Grafik Tasarımı








 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni


İstanbul Gelişim Üniversitesi 2018-2019 eğitim ve öğretim yıl sonu mezuniyet töreni 24 Temmuz 2019 Çarşamba günü yapıldı.


2018-2019 eğitim öğretim yılının sonuna gelinmesiyle İstanbul Gelişim Üniversitesi, 24-25 Temmuz 2019 tarihleri arasında Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde mezun öğrencilerine renkli bir mezuniyet töreni hazırladı.

Mezun olan öğrencilerinin Türkiye'ye ve dünyaya renk katacağını söyleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, ''Özellikle 4 yıllık mezunlarımız çok önemli çalışmalar yaptılar. Öğrencilik yıllarındaki proje çalışmalarıyla Türkiye'ye patent, sanayiye değer kazandırdılar. Araba üreterek, robot çalışmaları yaparak, 3 boyutlu tomografi makinesi üreterek kendilerini geliştirdiler ve farkındalık oluşturdular. Umarım bundan sonra yaptıkları çalışmalarla Türkiye'ye değer kazandırırlar'' diye konuştu. 

 
İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden mezun olan öğrencilerin kolaylıkla iş bulabildiklerini ve iş bulma konusunda üniversite olarak kendilerinin de çalışmalar yaptıklarını söyleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, mezun olan öğrencilerin Mezunlar Derneği aracılığı ile üniversiteyle bağlarının devam ettiğini söyledi.