Grafik Tasarımı

Akbank Evde Kısa Film Yarışması!

COVID-19 pandemisi nedeniyle evlerimize kapandığımız bugünlerde Akbank Sanat, kısa film heyecanını evlere taşıyor. Akbank Evde Kısa Film Yarışması adı altında 4 Mayıs-4 Haziran 2020 tarihleri arasında gerçekleşen etkinliğe yarışmacı olmak isteyenler çevrimiçi olarak katılabilirler.

Jüri üyelerinin arasında yönetmen, senarist ve yapımcı Selim Evci, film ve reklam yönetmeni Fatih Kızılgök, Akbank Sanat Dijital iletişim Yöneticisi Sami Kısaoğlu, Akbank Sanat İletişim ve Basın Yöneticisi Çağla Demiralp, TBWA İstanbul Kreatif Direktörü Arkın Kahyaoğlu ve TBWA İstanbul Metin Yazarı Vehbi Bozdağ’ın olduğu yarışmaya bölümümüzden, fakültemizden ve üniversitemizin diğer bölümlerinden kısa film çekmeye ilgi duyan ve seven öğrencilerimizin yarışmaya katılımlarını arzuluyoruz.

Yarışmayla ilgili daha fazla bilgiye Akbank Sanat'ın web sitesinden ulaşabilirsiniz.