Grafik Tasarımı

2020 YKS Örgün Lise Mezuniyeti Geciken Öğrencilerin Dikkatine!

2019 - 2020 eğitim ve öğretim yılında son sınıf öğrencisi olup Covid-19 salgını nedeniyle Eylül ayında yapılan sorumluluk veya staj bitirme sınavına katılamamış ya da katıldığı halde başarısız olup mezun olamamış, ancak bir yükseköğretim programını kazanmış ve geçici kayıt yaptırmış olan öğrencilerin mezun olmaları durumunda yerleştikleri yükseköğretim programlarına ÖSYM'nin yayımlamış olduğu 2020 YKS kılavuzuna göre 31/12.2020 tarihine kadar kesin kayıt evraklarını yaptırmaları gerektiği, bu durumda olan öğrencilerden 2020 YKS kılavuzunda belirtilen 31/12/2020 tarihine kadar diplomalarını ibraz edemeyeceklerine ve bu hususta  bir mağduriyet yaşamamaları için ortaöğretim kurumundan mezun olduklarına dair belgelerini 15 Mart 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ibraz etmeleri, ibraz edemeyenlerin ilgili yükseköğretim programından kayıtlarının silinmesi uygun görülmüştür.