Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Topraktan Fincana Kahve

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü GastroArt Kulübü ve Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer organizsayonu ile online olarak "Topraktan Fincana Kahve" etkinliği düzenlendi.

Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer'in yaptığı konuşmaya konuk olarak Kahve Eğitmeni ve Gastronomi Yazarı Cenk Girginol katıldı.  Soru cevap şeklinde ilerleyen konuşmada Girginol, kahve ile ilgili merak edilen soruları cevapladı.

Etkinlikte; kahve demleme, kahvenin kezzetini etkileyen faktörler, kahve çekirdekleri, Girginol'un ödüllü kitapları gibi  birçok konuya değinildi.
Instagram üzerinden canlı yayın şeklinde gerçekleşen etkinliğin kaydına buradan ulaşabilirsiniz.