Konferansa İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. M. Sevtap Aytuğ, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, Gastronomi Bölüm Başkanı İsmail Hakkı Tekiner, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Elif Z. Özer, Öğr. Gör. Tolgahan Tabak, Arş. Gör. Emel Çirişoğlu ve öğrenciler katıldı.
Özkan, konferansın ilk bölümünde gastronomi turizmi, gastronomi turizminde servis teknikleri, otel ve restoranlardaki servis düzeni, restoran yönetimi ve işleyişindeki farklılıkları, otel ve restoranlarda kullanılan servis ekipmanları, uluslararası servis çeşitleri hakkında öğrencilerimize önemli bilgiler verdi. İkinci bölümünde ise öğrencilerimize servis ve masa düzenini ve uluslararası servis usullerini uygulamalı olarak gösterdi.
Konferans sonunda İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. M. Sevtap Aytuğ tarafından Oğuzhan Özkan’a plaket takdim edildi.
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. M. Sevtap Aytuğ, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, Bölüm Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Elif Z. Özer, Arş. Gör. Emel Çirişoğlu ile hatıra fotoğrafı çekildi.