Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 Gastronomi Turizminde Temel Servis Teknikleri


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü "Gastronomi Turizminde Temel Servis Teknikleri" konulu sunumu yapması için yiyecek-içecek sektöründe satış ve operasyon müdürü olarak görev yapan Oğuzhan Özkan’ı konuk etti.


Konferansa İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. M. Sevtap Aytuğ, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, Gastronomi Bölüm Başkanı İsmail Hakkı Tekiner, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Elif Z. Özer,  Öğr. Gör. Tolgahan Tabak,  Arş. Gör. Emel Çirişoğlu ve öğrenciler katıldı.

Özkan, konferansın ilk bölümünde gastronomi turizmi, gastronomi turizminde servis teknikleri, otel ve restoranlardaki servis düzeni, restoran yönetimi ve işleyişindeki farklılıkları, otel ve restoranlarda kullanılan servis ekipmanları, uluslararası servis çeşitleri hakkında öğrencilerimize önemli bilgiler verdi. İkinci bölümünde ise öğrencilerimize servis ve masa düzenini ve uluslararası servis usullerini uygulamalı olarak gösterdi.

Konferans sonunda İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. M. Sevtap Aytuğ tarafından Oğuzhan Özkan’a plaket takdim edildi.
 
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. M. Sevtap Aytuğ, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, Bölüm Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Elif Z. Özer, Arş. Gör. Emel Çirişoğlu ile hatıra fotoğrafı çekildi.