Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan'dan yeni uluslararası makale yayını


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Murat Doğan’ın ‘’Journal of Applied Food Technology’’ de makalesi yayımlandı.


Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan’ın çevrimiçi ortamda yayınlanan ‘’Journal of Applied Food Technology’’ de makalesi yayımlandı.‘’Assessment of Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria from Traditional Sourdoughs for Bread-Making in Turkey against Some Gut Conditions’’  isimli makalesinde Doğan, bir yıllık deneysel çalışma sonucunda; ekşi hamur mayasından izole ettikleri Laktik Asit Bakterilerinin probiyotik özelliklerini değerlendirerek probiyotik özellik gösteren bakterileri ortaya çıkarmıştır.

Makaleyi detaylı incelemek için  tıklayınız.