FAKULTE_ADI |
BOLUM_ADI |
B.TÜRÜ |
YARIYIL |
DERS KODU |
DERS ADI |
DERS TÜRÜ |
TEORIK |
UYGULAMA |
T.DERS_SAATİ |
MEKAN TÜRÜ |
KREDI |
AKTS |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
1 |
GMS103 |
BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ |
Zorunlu |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
8 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
1 |
GSF121 |
TEMEL SANAT EĞİTİMİ I |
Zorunlu |
2 |
2 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
6 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
1 |
GSF123 |
SANAT VE TASARIM TARİHİ I |
Zorunlu |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
4 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
2 |
GMS102 |
MİKSOLOJİ |
Zorunlu |
2 |
0 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
2 |
GMS106 |
GIDA HİJYENİ VE SANİTASYON |
Zorunlu |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
6 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
2 |
GSF122 |
TEMEL SANAT EĞİTİMİ II |
Zorunlu |
2 |
2 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
6 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
2 |
GSF124 |
SANAT VE TASARIM TARİHİ II |
Zorunlu |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
4 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
2 |
SOS116 |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ |
Zorunlu |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
4 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
2 |
TRD102 |
TÜRK DİLİ II |
Zorunlu |
2 |
0 |
2 |
ONLİNE EĞİTİM |
2 |
2 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
2 |
YDL102 |
YABANCI DİL II (İNG.) |
Zorunlu |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
3 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
3 |
GMS213 |
GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ |
Zorunlu |
2 |
2 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
6 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
3 |
GMS217 |
GASTRONOMİ KÜLTÜR VE TURİZM |
Zorunlu |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
6 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
4 |
ATA202 |
ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II |
Zorunlu |
2 |
0 |
2 |
ONLİNE EĞİTİM |
2 |
2 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
4 |
EKF218 |
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE GİRİŞ |
Zorunlu |
2 |
0 |
2 |
ONLİNE EĞİTİM |
2 |
2 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
4 |
GMS212 |
MUTFAK UYGULAMALARI II |
Zorunlu |
2 |
4 |
6 |
ONLİNE EĞİTİM |
4 |
9 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
4 |
GMS216 |
UNLU MAMÜLLER VE ÇİKOLATA SANATI |
Zorunlu |
2 |
2 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
10 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
4 |
GMS218 |
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ |
Zorunlu |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
7 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
6 |
GMS312 |
TÜRK MUTFAĞI II |
Zorunlu |
1 |
4 |
5 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
8 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
6 |
GMS314 |
DÜNYA MUTFAĞI |
Zorunlu |
1 |
4 |
5 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
7 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
6 |
GMS321 |
SOSLAR VE ÇORBALAR |
Seç. |
2 |
2 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
6 |
GMS322 |
SOSYAL MEDYA UYGULAMALARI |
Seç. |
2 |
2 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
6 |
GMS324 |
MESLEK ETİĞİ |
Seç. |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
6 |
GMS424 |
FÜZYON MUTFAĞI |
Seç. |
2 |
2 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
6 |
GMS428 |
GIDALARIN DUYUSAL ANALİZİ |
Seç. |
2 |
2 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
BASY201 |
GENEL HUKUK |
Seç. |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
GIR402 |
GİRİŞİMCİLİK |
Seç. |
2 |
2 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
GMS321 |
SOSLAR VE ÇORBALAR |
Seç. |
2 |
2 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
GMS322 |
SOSYAL MEDYA UYGULAMALARI |
Seç. |
2 |
2 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
GMS324 |
MESLEK ETİĞİ |
Seç. |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
GMS412 |
MUTFAK SANATLARINDA İNOVASYON VE YARATICILIK |
Zorunlu |
2 |
2 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
GMS414 |
MEZUNİYET PROJESİ |
Zorunlu |
2 |
6 |
8 |
ONLİNE EĞİTİM |
5 |
10 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
GMS424 |
FÜZYON MUTFAĞI |
Seç. |
2 |
2 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
GMS428 |
GIDALARIN DUYUSAL ANALİZİ |
Seç. |
2 |
2 |
4 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
GSY107 |
GENEL EKONOMİ |
Seç. |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
HIT207 |
TÜRKİYENİN YÖNETİM YAPISI |
Seç. |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
6 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
HRY303 |
DİJİTAL PAZARLAMA |
Seç. |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
IBY104 |
YÖNETİM VE ORGANİZASYON |
Seç. |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
JAP101 |
JAPONCA I |
Seç. |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
6 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
PSI103 |
PSİKOLOJİYE GİRİŞ |
Seç. |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
6 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
RTS210 |
İLETİŞİM KURAMLARI |
Seç. |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
6 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
SBU107 |
SOSYOLOJİYE GİRİŞ |
Seç. |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
5 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
SOS498 |
KARİYER PLANLAMA |
Seç. |
3 |
0 |
3 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
6 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
SOS499 |
SOSYAL SORUMLULUK |
Seç. |
0 |
6 |
6 |
ONLİNE EĞİTİM |
3 |
6 |
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI |
LİSANS |
8 |
SSD230 |
İLK YARDIM |
Seç. |
2 |
0 |
2 |
ONLİNE EĞİTİM |
2 |
5 |