Güzel Sanatlar Fakültesi - gsf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 Uluslararası Öğrencilerin Dikkatine


Küresel salgın nedeni ile Yüksek Öğretim Kurulu'nun ilgili resmi yazısına istinaden 2020-2021 eğitim öğretim döneminde kayıt evraklarını tamamlayamayan öğrencilerin evrak teslim etme süresi 15 Aralık 2020 tarihinden 31 Mart 2021 tarihine kadar uzatılmıştır. 31 Mart 2021 tarihine kadar evraklarını tamamlamayan öğrencilerin kayıtları iptal edilecektir.


Küresel salgın nedeni ile Yüksek Öğretim Kurulu'nun ilgili resmi yazısına istinaden 2020-2021 eğitim öğretim döneminde kayıt evraklarını tamamlayamayan öğrencilerin evrak teslim etme süresi 15 Aralık 2020 tarihinden 31 Mart 2021 tarihine kadar uzatılmıştır. 31 Mart 2021 tarihine kadar evraklarını tamamlamayan öğrencilerin kayıtları iptal edilecektir.

Detaylı bilgi için e-posta adresi: yu@gelisim.edu.tr

 

KAYIT EVRAKLARI

1. Pasaportun noter onaylı tercümesi (Diğer dillerden talep edilir, İngilizce ve Türkçe dilinde ise talep edilmeyecektir)
2. Orijinal diploma 
3. Orijinal diplomanın noter onaylı tercümesi (Diğer dillerden talep edilir, İngilizce ve Türkçe dilinde ise talep edilmeyecektir)
4. Orijinal transkript
5. Orijinal transkriptin noter onaylı tercümesi (Diğer dillerden talep edilir, İngilizce ve Türkçe dilinde ise talep edilmeyecektir)
6. Denklik belgesi (T.C. Milli Eğitim Müdürlüğü veya büyükelçiliklerden alınır)
   
  *Denklik belgesini almak için aşağıdaki linke tıklayarak online başvuru yapabilirsiniz.

    
https://edenklik.meb.gov.tr/
 
7. İkamet belgesi
   * Türkiye’de ikamet eden öğrencilerimizden ikamet kimlik fotokopisi, 
   * Yurtdışında ikamet eden öğrenci ise Türkiye’de oturma izni için pandemi sürecinden sonra ikamete başvurmaları gerekmektedir.

8. Mavi kart, geçici kimlik veya Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına sahip olanlardan kimlik fotokopisi (Orijinal kimliğiniz, evraklarınızın orijinalini teslim ederken öğrenci işleri tarafından kontrol edilecektir)