Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Karşılaşmalar / Echo Karma Resim Sergisi

Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özel'in küratörlüğünde düzenlenen karma resim sergisinin açılışı gerçekleşecek.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özel'in küratörlüğünü yaptığı 'Karşılaşmalar / Echo' adlı karma resim sergisinin açılış kokteyli 04 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 16-30-19.30 arasında 'F Sanat' galeride gerçekleşecektir. Detaylı bilgiler afişte yer almaktadır.

Ahmet Özel, Andreja Srna, Anna Parmenova, Bahar Kocaman, Berna Erkün, Erol Kılıç, Fevzi Çelikten, Fevzi Tüfekçi, Figen Batu, Füsun Çağlayan, Gülay Yüksel, H. Avni Öztopçu, İclal Erentürk Güçsav, Korkut Tiryaki,  Marusa Stibelj, Pavlina Kopano, Sabahat Çıkıntaş, Yücel Dönmez gibi önemli yerli ve yabancı ressamların çalışmalarının yer aldığı sergi 04-21 Aralık 2019 tarihleri arasında açık kalacaktır.